Karizmatik – Başarılı Örnek Alınabilecek Erkekler

0
9

Her erkeğin okumasını tavsiye ettiğimiz bir yazı ile tekrar karşınızdayız. Bu yazımızda duruşları, karizmaları ve fikirleri ile erkeklere idol olabilicek erkeklerden bahsedeceğiz. Tüm dünyanın ilgisini çeken bu erkeklerin özel yaşamlarına ve kariyerlerine yer vereceğiz. İşte size kendi duruşunuzu yaratmanız için bir fırsat. Unutmayın içinizde bir yerlerde duran karizmatik erkeği dışarıya çıkarmanın tek yolu onu uyandırmaktır. Önemli olan doğru yerden başlayabilmek. İlham almanız içi size birkaç idolden bahsedeceğiz.

Karizmaları, kendilerine has duruşları ve bilgileri ile örnek alınabilecek erkekler;

Will Smith

Milyonlara bedel gülüşü ile kitleleri kendine hayran bıraktı. İnsanlar onu Rap’deki başarısıyla tanıdıysa da o Hollywood’da kendine çok sağlam bir yer edindi. Birçokları onu Amerika’nın ilk zenci başbakanı olacağı yönünde bile yüreklendirdiler. Tüm Bunlar Obama’nın adının duyulmasından bile önce idi. Çok zeki bir çocuk olduğu için MIT’den bile burs teklifi almıştı fakat o rap yapmak için üniversite eğitimine başlamamayı tercih etti ve hayallerinin peşinden gitti. Hiçbirzaman kendini geliştirmekten kendine yatırım yapmaktan vazgeçmeyen Will, genel kültürü en sağlam yıldızlardan biridir. Bir çok din hakkında bilgi sahibi olan Will, canlandırdığı “Ali” filminden sonra çok etkilenip Müslüman olmuştur. Çocuklarına olan özeni, aile kurumuna gösterdiği hassasiyet ile de örnek bir aile babası olarak görülmektedir

Rafael Nadal

“Kendime ve beni sevenlere dürüst olmak istiyorum ve buna göre yaşıyorum”

Rafael Nadal

1986 İspanya doğumlu tenisçi

Neden Örnek Alınmalı? : Azimli, hayat dolu, çekici, iyi yürekli, çalışkan ve sportif

James Franco

Nesi Örnek Alınmalı?: Davetkar duruşu, gülüsemesi, mütevaziliği, kararlılığı,

1978 Kaliforniya doğumlu Oyuncu

Filmografi;

Çılgın Bir Gece, Date Night, 2010
Ye Dua Et Sev, Eat Pray Love, 2010
127 Saat, 127 Hours, 2010
Sevgi Fırtınası, Nights in Rodanthe, 2008
Milk, 2008
Tanrının Vadisinde, In the Valley of Elah, 2007
Örümcek Adam 3, Spider Man 3, 2007
Tristan & Isolde, Tristan & Isolde, 2006
Kahraman Pilotlar, Flyboys , 2006
Büyük Baskın, The Great Raid, 2005
Kumpanya, The Company, 2002
Öldüren Şüphe, City by the Sea, 2002
Örümcek Adam, Spider-Man 2002

Freaks and Geeks (TV Dizisi) 2000

Bill Gates

Neden Örnek Alınmalı? : Vizyoner, disiplinli, hayalperest, iyi yürekli, hassas, zeki

“Gelecek yüzyılda lider olarak adlandıracağımız kişiler sadece diğerlerinin aha güçlü olmasına yardımcı olan kişiler olacaktır.”

Bill Gates – Microsoft Kurucusu

Bir gün her evde bir bilgisayar olacağını hayal eden ve bu hayali gerçekleştiren adam.

 

CEVAP VER